Валін

Валін – адносіцца да незаменных лімітавальных амінакіслот у рацыёнах жывёл. Валін уваходзіць у склад практычна ўсіх вядомых бялкоў, з'яўляецца адным з галоўных кампанентаў у росце і сінтэзе тканін цела. Разам з лейцынам і ізалейцынам служыць крыніцай энергіі ў цягліцавых клетках, а таксама перашкаджае зніжэнню роўня сератаніну.

L-валін кармавы вырабляецца шляхам мікрабіялагічнага сінтэзу з натуральнай сыравіны сельскагаспадарчага паходжання. Валодае 100% біялагічнай даступнасцю для свінняў, птушкі і іншых жывёл.

ТАА «Лакруа» прапануе L-валін вытворчасці кампаній:

                              

CHEILJEDANG BIO (Iнданэзія).
                               Ajinomoto Eurolysine S.A.S. (Францыя).