КАНСЕРВАНТЫ

Яшчэ з часоў пачатку развіцця сельскай гаспадаркі асаблівае значэнне мела захаванасць кармоў, іх высокая якасць і бяспека для здароўя жывёл. З тых часоў шмат што змянілася. З развіццём сусветнай сельскай гаспадаркі да прамысловага ўзроўню патрабаванні да якасці і пажыўнасці кармоў, якія нарыхтоўваліся, станавіліся ўсё вышэйшымi, а стандарты бяспекі — ўсё больш строгімi.
У сучасных умовах высокі кошт энергетычных рэсурсаў і непрадказальныя ўмовы надвор'я пастаянна прад'яўляюць новыя патрабаванні да ўборкі і нарыхтоўкі кармоў, такіх як сілас, сянаж, бабовыя і зёлкавыя культуры. На тле інтэнсіўнага развіцця сельскай гаспадаркі немагчыма атрымаць якасныя кармы без належнага ўзроўню і адпаведнага падыходу да гігіены нарыхтоўкі кармоў.
У сваю чаргу, спецыялісты ТАА «Лакруа» гатовы прапанаваць дапамогу ў падборы сучасных і эфектыўных прадуктаў, якія дазваляюць мінімізаваць страты пры нарыхтоўцы, захоўванні і скормліванні. Спецыялісты кампаніі дапамогуць з падборам аптымальных рашэнняў для зніжэння страты такіх каштоўных пажыўных рэчываў, як энергія і пратэін. Мы раскажам, як за кошт аптымізацыі ферментатыўных працэсаў можна павысіць і захаваць высокі ўзровень якасці і тэрмін захоўвання сабраных кармоў, як палепшыць іх гігіенічныя якасці і бяспеку за кошт недапушчэння развіцця патагенных бактэрый, розных відаў цвілі і грыбоў у сіласаваных кармах.

КОФАСIЛ Стэйбiл

Бензаат натрыю – 19,7-24,1%;
Сарбат калію – 11,9-14,5%;
Вада – да 100%.

Iнструкцыя па ўжываннi

КОФА Грэйн – рН5

Прапiёнавая кіслата – 35,2-38,8%;
Бензаат натрыю – 13,3-14,7%;
Прапіянат натрыю – 10,5-11,5%;
Вада – да 100%.

Iнструкцыя па ўжываннi

КОФАСIЛ® Лiквiд

Нітрыт натрыю – 245 г/л;
Гексаметылентэтрамін – 164 г/л;
Вада – да 1 л.

Iнструкцыя па ўжываннi

КОФАСIЛ FQM

Дзеючае рэчыва: жывыя лиофильно высушаныя малочнакіслыя бактэрыі Lactobacillus plantarum (DSM3676 і DSM3677) - у 1 граме не менш за 1,1 × 1011 КОЕ.
Дапаможнае рэчыва (носьбіт): глюкоза да 100%

Iнструкцыя па ўжываннi

Кофасіл S 1.2

Дзеючае рэчыва: жывыя лiофiльно высушаныя малочнакіслыя бактэрыі Lactobacillus buchneri (DSM 13573) – у 1 граме не менш за 1×1011 КОЕ і Enterococcus faecium (DSM 22502) – у 1 граме не менш за 2×1010.
Дапаможнае рэчыва (носьбіт): глюкоза да 100%.

Iнструкцыя па ўжываннi